söndag 2 oktober 2011

Lotto



Fördelen med att vara sjukskriven är att man slipper Söndagsångest. Den tunga släpande känslan av att snart är det jobb igen. Nackdelen med att vara sjukskriven är att man har ångest alla dagar över att man inte jobbar, över att man inte bidrar till samhällets välmående. Kommande vecka blir det rehabmöte med arbetsgivaren och om allt denna gång faller väl ut så börjar jag på deltid följande vecka. Känns lite både och då förändringarnas tid sveper över arbetet.








Det har varit en hel del motgångar senaste året och i bland undrar man va fan man gjort för att straffas, sen plötsligt händer det: Lottovinsten som lyste på min skärm som en välkomnande, varm famn nu när jag loggat in på Svenska Spel. 6 rätt och kan inte sluta flina. Blir inte miljonär direkt men bara att nånting positivt händer är så jäkla trevigt. Tänkte självklart det förbjudna efter en stund, tänk om! ett tillägsnummer också så.....Äsch, kul att vinna hur som helst.









Damerna vidare i cupen efter 4-2 vinst borta i Enköping. Såg på laguppställningen på nätet att 3 flickspelare var med. Starka, stolta, snygga RIK/MIK gör det igen, skönt som faaan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar