måndag 25 mars 2013

Tuff har jag alltid varit

SIBA





Har varit inaktiv här ganska länge nu. Inte varit inspirerad nog och det känns som det varit lite för mycket annat att lägga kraft på.
Ryggen har funkat hyfsat en tid men senaste veckan har det varit katastrof. Tre Kiropraktorbesök och ett besök hos Naprapat. Allt från knäckning till nålar i hela huvudet och ryggen. Ingenting hjälper. Har en muskel som krampar konstant när jag sitter och står. Ligga känns bra, nu menar jag ligga som i att ligga på rygg och vila då. Vad händer när man är inaktiv och bara ligger, jo man får ont på andra ställen också. intressant att se vart det här landar när man förhoppningsvis får gå i pension om ett gäng år. Gipsvagga?






Det finns så mycket att skriva om nu och det kanske jobbigaste men även lite underhållande har varit cirkusen kring dotterns nya dator. Köpte den på SIBA i Oktober förra året. Gick sönder efter 3 veckor. Lämnade in den, fick tillbaka den med ett nytt fel. Lämnade in den igen, fick tillbaka den med samma fel. Skickade den till konstruktören i Holland i slutet på Januari. Hörde ingenting på ett par veckor, ringde för att få besked, de lovade att höra av sig med besked. Inget hände. I månadsskiftet Februari/mars klev fru in och tog över ärendhanteringen. Nu har vi fått pengarna tillbaka och jag tror Asus och SIBA aldrig kommer återhämta sig. "Jag skiter i om ni väntar besked från Asus, lös detta internt och lös det nu." " Nu är jag less, koppla mig till försäljningschefen på huvudkontoret". Nu ska det väl sägas att hon fick hota dessa två företag under ungefär en 2 veckorsperiod innan dom förstod vem dom hade att göra med. Jag tyckte ändå till mitt försvar att jag nått viss framgång efter mina fyra månader av försök. SIBA fick även kompensera med presentkort på 500:- och ett Norton Antivirus paket. Allt detta fick hon igenom med mig snett bakom ryggen hejandes i tysthet. Ja, tuff har jag alltid varit.

Var är våren? Vad händer? Förra påsken satt fru och jag på balkongen och gassade i solen och värmen. Behöver värmen NU för min så kallade rygg. Åker till Cypern om 12 dagar på träningsläger med laget, kan man få önska i alla fall uppehåll och 10-15 grader?