söndag 30 september 2012

Resan

Bortrest



Har inte skrivit på ganska länge. Har varit "bortrest" på okänd ort. Har träffat många fantastiska "turister" på stället men jag kommer nog inte ringa någon av dom. Nu när jag gjort "resan" hoppas jag att jag slipper åka dit någonsin mer. Jag har inte så hemskt många minnen från "resan" och det var absolut inte på grund av alkohol men en del droger blev det nog. Det var en hel del galna upptåg, men det fanns många "reseledare" på plats som stävjade de mest aktiva. Har inte skickat några vykort då pennor var förbjudna på "hotellet". 


 Skönt att vara hemma och få vila upp sig ordentligt.....i fyra dagar tills fru ringer från jobbet och berättar att hon på sin promenad till arbetet ramlat TRE gånger och att skrapsår på hakan, knäna och händerna toppats med två svullna och rejält ömmande händer. Racerfart för att hämta en rodnande fru och leverera till akuten med röntgen och doktorsbesök. Inget brutet denna gång (minns de båda brutna armarna för drygt två år sen) men många suspekta blickar från folk som ser en raggig typ rulla runt sin fru i rullstol med sår precis överallt. Det flyter på kan man faktiskt säga. Vi roade oss med i väntrummet med att räkna hur många sjukhus vi besökt de senaste två åren (jag, fru, son, dotter). 9 st. olika fick vi det till. Ganska bra jobbat.


Så för att summera dagsformen på Highlanders kan jag rapportera följande, 
Son: brutet ben för 1,5 vecka sedan, skenor och kryckor i 6 veckor.
Fru: sargade knän, händer, självförtroende och ansikte. Händer och knän lindade med stödbindor, ryggläge veckan ut. (funderar på att köpa hjälm med galler till henne). (Nu har vi 3 dagar efter jag skrev inlägget varit på akuten i 9 timmar för att dom hade visst hittat något på plåtarna trots allt. Brutet ben i handen och gips i tre veckor)
 Gubben......ja vi får hoppas att "resan" betalar sig.
 Dotter väger upp eländet med ett färskt påskrivet jobbkontrakt, bra jobbat snuttan.

söndag 23 september 2012

Out

Fucked up, knocked out, smashed to pieces. Will B back.