fredag 5 augusti 2011

Dag 36, Ont, det gör ont

Pressar ur det sista ur semestern nu. 3 dagar på det lokala badet med svidande hud. Upptäckte efter heldagen i går att jag hade legat lite mycket på ena sidan för att snacka med frugan. Såg lite ut som katten därhemma faktiskt. I dag blev det till att ligga på "inte snacka med frugan" sidan för att jämna ut.
 Skumt känns det, vi vräker oss på stranden och kidzen våra jobbar. Den ena tycker det funkar bra att jobba och det är rätt så kul, den andra tycker det suger och vill bara att dagen ska ta slut. Att begära att de små liven skall hjälpa till hemma funkar inte så bra, dom är ju helt slut efter en arbetsdag, "det måste ni väl ändå förstå". Ordet Ironi klingar i mitt huvud. Ja, tiden går i ett rasande tempo och 4 veckors semester är puts väck. Jobb i 2,5 vecka sen semester igen, elller? Blir nog inge sola och tramsa efter steloperationen, de som vet säger ju att det inte är "en promenad i en park" direkt.

Höstpremiären närmar sig och Torsdagens träning såg vass ut. 13 taggade damer gnuggade teknik, körde snabbhetsträning och några spelövningar. Jag tror vi kommer bli till att räkna med i höst, det är ett jävla drag i dessa damer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar