måndag 23 januari 2012

Mediabrus



Är det av intresse att Juholt klivit av och att det jagas ny ledare? Jag tycker nog det. Stackars den arma sate som nappar på jobberbjudandet. Har du inte rent mjöl i påsen sen födseln så kommer du få uppleva en häxjakt och nedsmutsning utav dom som egentligen styr landet, nämligen media. Media kan fria och fälla när det behagar dom. Dom kan utmåla/svartmåla personer, grupper och partier som främlingsfientliga och rasister. Dom kan förvägra vissa åsikter att få utrymme genom att tex ta bort kommentarsfälten efter debattartiklar.
Dom kan vinkla saker mer än vad Peter Forsberg kunde göra med puck o klubba.Vem minns inte den stackars 11-åriga flickan som blev "avkastad" från tåget. Vilket hallå det blev i media. Alla skulle halshuggas på SJ. Konduktörsstackaren var totalt knäckt av mediadrevet. Ja men stämde det inte då? Jag har inte läst något annat. "Flickan" och hennes syster var enligt vittnen i kupén 18-25 år och tjuvåkte mellan stationerna. Men det får vi inte veta i medierna.
Eller varför inte som TV 3, sticka åt en alkis som Christer Pettersson en halv mille för att få höra honom sluddra om Olof Palme.

Kan det bli värre för sossarna? Ja, media gör så gott dom kan i alla fall genom sina spekulationer om efterträdare och genom att dagligen publicera alla "Nej tack" som dom pressat ur eventuella aspiranter.
Hur kommer den politiska kartan se ut 2014? Ja inte vet jag, det beror givetvis på media, men det finns nog ett parti som gnuggar sina händer nu och som hittills fått arbeta i ro i skymundan av sossarnas kaos. I think we are up for a surprise.

Nä fy fan, nu ska jag gå och köpa tidningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar