onsdag 14 november 2012

Förvirrad och naken



Känner mig tom, förvirrad och naken. Massa tusenlappar senare så är bilen levande, hipp hipp hurraaa? Väntar på ett mirakel eller att en avlägsen släkting bestämt sig för att helt enkelt skänka en stor slant till mig. Varför uppfinner man en rem som bara håller i 6 år? Jo, självklart för att människor som jag skall skall bli barskrapade, börja fundera på att antingen köra loppis med ungarnas märkeskläder eller rent av sälja ena katten.







Såg ni Fotbollsgalan? Maken till stel tillställning har man ju inte sett sen sista dansen på fritidsgården 1981. Det går inte att göra fotbollsspelare till rockstjärnor. Deras tacktal är så fantastiskt innehållslösa och idéfattiga så TV´n stänger av sig själv. Det kröp verkligen i kroppen. DET MÅSTE VARA MER HUMOR!!!!!!! Roliga programledare, sketcher och internationella stjärnor som uppträder. SKÄRPNING.










Oj oj oj vad det blåser kring SD nu. Först visar dom toppnotering i senaste undersökningen, sen fiskas en gammal film fram om fyllebråk med rasistiska inslag. Erik Almqvist känner sig nog också förvirrad och naken nu. Politiker måste vara det jävligaste jobbet som finns. Kameror lurar överallt och journalister jobbar stenhårt för att sätta dit dom oavsett om det handlar om en Toblerone eller vräka ur sig Babbe. Sjuk press, fattar inte hur dom pallar. Minns när Janne Josefssons gäng gick runt med dolda kameror i vallokalerna för ett gäng år sen och lirkade med sossar och moderater tills dom försa sig och visade sina fulaste trynen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar