onsdag 11 juli 2012

Bugatti



Så lite. Så enkelt. Är ju så sliten just nu. Sliten gubbe orkar ingenting. Sliten gubbe är inge glad. Sliten gubbjävel kommer hem och upptäcker att dotter fixat med maten, som hon för att överaska betalt med egna pickadollers. Jag kände värme och tro fan, gick inte mungiporna uppåt. Mätta och belåtna med gott bubbel till bruttorna och en Whiskystänkare till farbrorn så kommer även efterrätt!! Kladdkaka, grädde och jordgubbar. Gubben blommar ut och ler med tänderna synliga. Pratade på gjorde jag också, som aldrig förr. Energi av en så liten men ack kärleksfull sak. Nu väntar jag på en liknande överraskning av sonen. Han har ett stort hjärta han med men jag får nog vänta ett tag om jag känner honom rätt. Men han överraskade oss igår. Han var väldigt bestämd. Dom (det är oftast dom och jag) tyckte det var dags att byta bil. Jag förklarade att det blir tufft att få ut bra stålar för kärran då en av "dom" parkerade i en förrådsvägg härom veckan. Men Pappa! jag betalar ju verkstan! Eeeee? Ok? Nu kom allt i en helt ny dager. Jag började kolla på bla Bugatti Veiron och andra modesta kärror.






Jag börjar känna panik. Jag går in på Hammarbys hemsida varje dag, men inte ett enda nyförvärv under uppehållet än. I och för sig har jag inte koll på om den där rutan, gluggen är öppen, eller hette det transfer fönster? Åk ner till Tanzania och hämta en gasell som öser in mål, eller har AIK redan tömt Afrika på spelare.





Sen är det en annan sak med fotbollsspelare i allmänhet och Hammarbyspelare i synnerhet. På bilderna ser ni  2 spelare som nickade ihop på träning i början av April. Bilderna är från träningen igår. Hallå!! Gladiatorerna är slut för denna säsong. Jag åkte på en riktig resa när jag spelade fotboll. Hjärnskakning och ambulans till sjukhuset. 1,5 veckas vila, sen var man på igen, utan hjälm, vadderat pannband eller stödkrage. Be a man, take the pain.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar