söndag 11 december 2011

Värstingar


Det var livat i Stockholm igår. Nobelfest med pompa och ståt. Mycket glitter och glamour och en stackars gravid Kronprinsessa som såg väldigt sliten ut på slutet. Stackarn, konstant kissnödig, svettig och med en sparkande junior var hon tvungen att prata om världsliga småsaker med gamla farbröder och samtidigt se strålande ut. Victoria gjorde ett fantastiskt jobb.




En bit där ifrån gjorde avskrapet, neandertalarna, trailertrashfolket allt för att visa upp Sverige från sin sämsta sida. Nationalister säger en del, Nazister säger andra. Klart var i alla fall att dessa personer skulle hålla en manifestation. Antirasisterna ville bidraga till stämningen och skulle motmanifestera. Den första kategorien har jag inte någon aning om hur dom tänker och vad dom vill, men den andra kategorin som kallar sig antirasister är ju inte du och jag som åker med våra familjer in för att med plakat kämpa mot. Inte är det unga örnar eller scouterna heller. Det är varenda värsting som ser sitt tillfälle att skapa kaos och förödelse. Dom har knappt en aning om vad saken gäller. Det dom vet är att här är det läge att söndra, skada och kosta oss skattebetalare löjligt mycket pengar.







Målvikt 2012-02-15  80 kg

( 96,4 KG   106 cm    vecka 44 )
( 94,8 KG   103,5 cm vecka 45 )
( 93,8 KG   101,5 cm vecka 46 )
94,0 KG   100 cm    vecka 47)
( 92,7 KG   100 cm    vecka 48)

91,3 KG   100 cm   vecka 49

5 kg på 5 veckor är ganska ok, men nu sätts det stora trumfkorten in, very spicy food. Nu har midjemåttet varit samma ett tag, hur går det ihop? Det är precis som ni tror. Manboobsen är borta och nu kommer kärlekshandtag och vällingmagen "få stryka på foten".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar