måndag 4 juni 2012

HårdRauk



Börjar dra ihop sig rejält som Börje Salming sa efter att ha sytt 354 stygn i ansiktet. Denna vecka innehåller något verkligen stort. Båda mini-Highlanders tar studenten på fredag. Dubbelt så dyrt, dubbelt så kul. Kan inte fatta att dom lyckats tråckla sig igenom skolsystemet bärandes på gener från en dement, manodepressiv far. Dottern stänkte till med ett betyg som innehåller 3 bokstäver i huvudämnet. Sjukt stolt man blir, jag fick mest skäll i alla ämnen. Har påbörjat inhandlingslistan för festligheterna. Smörgåstårta, sprit, smörgåstårta, öl, tårta, vin, ost & kex, whisky.........Undrar om någon kommer komma ihåg denna dag? Långväga gäster från både Skåne och Gotland borgar för att stämningen kommer vara hög.





Det här med att vi Highlanders är uthuggna ur ett raukfält på Gotland blev än mer bekräftat idag när Morsan ringde. "Ja va hous dåktårn ida, ja hade kol, mejdelsvår kol. Jävla skit, ja skolle slutet röike tidigare. Men ja ja det är som det är, vi sejs på onsdag när vi komma." Sen var det inte så mycket mer snack om det. Järnlady. 

2 kommentarer:

  1. åh, tänk vad tiden går fort!! Hoppas de får en toppenstudent och att ni alla får mysigt tillsammans denna speciella dag som är en milstolpe i era barns liv!! Hälsa alla så gott från tant Tina med familj <3

    SvaraRadera
  2. Du är bäst på att skriva Jompis,,man kan på riktigt höra din mor :)
    Bra jobbat Å Grattis till Linus å Veronica !
    hälsa la familia !
    /RG 109

    SvaraRadera