måndag 19 september 2011

Märsta

Sveriges värsta förort







Härliga trygga Märsta. Det var ett par väldigt omvälvande dagar i Sveriges värsta förort. Rånförsök på Willys, en kille skjuten i halsen på Norrbacka. Kvinna hittad mördad i Skepptuna. Och nu värst av allt, 2 små pojkar 4 och 8 år försvunna vid Munkholmen. Läste precis nu att båda hittats drunknade. Sån otroligt djup tragedi, men varför befann sig dessa 2 bröder vid vattnet klockan 22:00 en söndagskväll? 
Och varför är rättsväsendet så flata? Kvinnan som hittades i Skepptuna hade redan i somras anmält mannen för misshandel och släktingar ville att det skulle sättas besöksförbud på honom. 3 barn som mister sin mamma för att landet lagom låst in sina hårdhandskar på vinden.











Har börjat ta in offerter från flyttfirmor. Gäller att vara ute i god tid. Kan väl konstatera att om ryggen varit frisk hade jag startat flyttfirma i dag. Vi packar allt själv så det är bara för flyttfirman att ta hissen ner, lasta lastbil, brum-brum 700 meter, lasta ur lastbil, hiss upp och så var det med det. Första offerten: 9 500:-, den andra 12 500:-. Alltså, ingår manikyr, permanent, brasiliansk vaxning, massage, trimmning av katterna och sagoläsning eller? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar