tisdag 6 september 2011

Förbluffande




Äntligen har någon bestämt sig för att forska i förhållandet mellan ringfingret och pekfingret. Känns som det har varit ett stort tomt hål inom forskningen gällande detta. Vad har nu dessa fantastiska forskare vid University of California at Berkeley kommit fram till för livsavgörande upptäckter?
Håll i hatten för nu kör vi: Hos män kan fingrarna skvallra om hur aggressiv personen är. Ju kortare ringfingret är jämfört med pekfingret desto mer råbarkad är mannen. Självklart kan man utläsa den sexuella läggningen genom att titta på dessa små knubbiga ( i mitt fall) tu. Lesbiska kvinnor har en större längdskillnad mellan ring och pekfinger än heteros. Det samma gäller män dock självklart med ett så givet undantag som bara hos de män som har fler äldre bröder! Hänger ni med? De som har ett längre ringfinger än pekfinger har mer framgångsrika karriärer. Men om pekfingret är kortare än ringfingret är det större risk att bli alkoholist, oavsett om du är man eller kvinna. Är det kanske så att det är just detta spågummor redan veta om i flera hundra år? Dags att ni börjar titta på era händer.
Ok, dags att summera: Jag blir en snäll alkis, som kommer fortsätta kramas med gumman och bli lite lagom framgångsrik.





Lunchade med jobbarkompisarna i dag. Man träffar dom dagarna i ända året runt och kan vara lite mätt på dom ibland, men när man som jag bara går hemma saknar man dom enormt. Det är ju faktiskt ett bra gäng jag har begåvats med som får en att skratta och må bra. Tur är väl det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar